FMI va coopera in cadrul anchetei judiciare referitoare la Dominique Strauss-Kahn

Postat la 27 mai 2011 13 afişări

Fondul Monetar International (FMI) intentioneaza sa coopereze in cadrul anchetei judiciare asupra infractiunilor de agresiune sexuala si tentativa de viol de care este acuzat fostul sau director general, Dominique Strauss-Kahn, a anuntat joi o purtatoare de cuvant a institutiei.

"Cautam sa cooperam deplin si sa ne comportam ca buni cetateni, respectand, in acelasi timp, drepturile salariatilor nostri", a declarat directoarea pentru Relatii Externe a FMI, Caroline Atkinson, intr-o conferinta de presa, la Washington. Intrebata daca functionarii Fondului au fost contactati de anchetatori din New York, purtatoarea de cuvant a raspuns ca nu stie. "Nu stiu. Nu am posibilitatea sa va raspund", a declarat ea. Atkinson a mai spus ca niciun oficial din cadrul Fondului, cum ar fi directorul juridic, nu s-a intalnit cu Strauss-Kahn, de la arestarea sa, la New York, la 14 mai. "Nimeni nu s-a intalnit cu el", a declarat ea. "Bineinteles ca exista contacte cu avocatii" lui Strauss-Kahn, a precizat ea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dsk,
fmi,
cooperare,
acuzatii,
ancheta
/actualitate/fmi-va-coopera-in-cadrul-anchetei-judiciare-referitoare-la-dominique-strauss-kahn-8288728
8288728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.