FMI a revizuit previziunea de creştere economică a României la 5,5%

Postat la 11 octombrie 2017 172 afişări

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că Fondul Monetar Internaţional a modificat prognoza de creştere economică a României pentru acest an de la 4,2% la 5,5% din PIB.

FMI a revizuit previziunea de creştere economică a României la 5,5%

”O veste bună de la FMI. Se pare că a fost bună discuţia pe care am avut-o cu domniile lor şi au revizuit previziunea de creştere economică a României de la 4,2% la 5,5%”, a declarat Tudose.

El a apreciat că este posibil ca revizuirea să fi fost provocată inclusiv de ”semnalul puternic” dar de misiunea comercială americană Trade Winds, în care 100 de companii din SUA vin în România pentru a face afaceri cu 50 de companii româneşti.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.