Florin Piersic: Vă folosiţi de mine, de ziua mea, ca să vă manifestaţi antipatiile politice?

Postat la 20 ianuarie 2019 74 afişări

Actorul Florin Piersic a avut o reacţie pe Facebook, după ce în spaţiul public a apărut informaţia legată de costul evenimentului organizat la Cluj de ziua sa, spunând că jurnaliştii ori sunt răuvoitori, ori dezinformaţi, dar că se folosesc de moment.

Florin Piersic: Vă folosiţi de mine, de ziua mea, ca să vă manifestaţi antipatiile politice?

"Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau... Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., "bani publici". Nu se mai satura ziarele de stiri "de senzatie". Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii.

Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful "Florin Piersic". La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi... Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!", a scris Florin Piersic, pe Facebook.

La spectacolul intitulat „Pe cărările vieţii... cu Florin Piersic” au fost deja rezervate toate cele peste 700 de locuri din sală. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 18:30.

Florin Piersic s-a născut în 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca, fiind unul dintre cei mai mari ai României.

La doi ani după absolvire, Florin Piersic a debutat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti obţinând rolul titular în „Discipolul diavolului”. Au urmat „Tragedia optimistă”, „Oameni şi şoareci” sau „Orfeu în Infern”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
florin piersic,
folosire,
politica,
cluj,
facebook

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.