Florin Călinescu a rupt tăcerea! De ce a plecat, de fapt, de la PRO TV!

Postat la 21 iulie 2021 2038 afişări

Florin Călinescu a rupt tăcerea! De ce a plecat, de fapt, de la PRO TV!

Florin Călinescu a explicat marţi seară, la Alephn News, motivul despărţirii de Pro TV. „Acum este un brand de telecomandă care merge din inerţie”, şi-a motivat actorul decizia.

„Nu mai este valabil sloganul ProTV de acum 20 de ani, «Te uiţi şi câştigi». Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu (Adrian Sârbu, creatorul PRO TV-n.r.) a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoţie, aveau o particularitate, o energie care începea cu creaţie”, a precizat Călinescu.

Reprezentanţii Pro TV au reacţionat, luni, după ce Florin Călinescu a anunţat – cu o zi înainte – că părăseşte postul care l-a consacrat. Doar că răspunsul lor a fost la fel de ambiguu precum cel al actorului.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului «Românii au talent». Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanţii postului din bulevardul din Pache Protopopescu, luni, în exclusivitate pentru Click.ro.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pro tv,
florin calinescu,
tv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.