Fitbit lansează în Bucureşti cel mai mare birou de cercetare-dezvoltare din Europa şi face angajări

Postat la 14 septembrie 2017 339 afişări

Producătorul american de dispozitive inteligente pentru măsurarea activităţilor sportive şi de educaţie fizică Fitbit şi-a deschis joi biroul din Bucureşti, cel mai important proiect de cercetare şi dezvoltare deţinut în Europa. Fitbit va face şi angajări, au precizat reprezentanţii companiei.

Fitbit lansează în Bucureşti cel mai mare birou de cercetare-dezvoltare din Europa şi face angajări

Biroul din România va desfăşura activităţi complexe precum management, design şi software engineering pentru toate produsele companiei.

Deschiderea biroului din România succede achiziţia de către compania americană a producătorului local de ceasuri inteligente Vector Watch, tranzacţie ce a avut loc la sfârşitul anului 2016.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.