Firmele lui Marius Ghenea au vândut online de 25 mil. euro

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 27 iulie 2014 200 afişări

Cifra de afaceri generată de businessul de comerţ online IT&C al firmelor PC Garage şi Fit Distribution, controlate de Marius Ghenea, a fost anul trecut de aproximativ 25-26 mil. euro, fiind astfel aproximativ egal cu cel raportat de Cel.ro (Corsar Online), cu care îşi dispută poziţia a doua în industria controlată autoritar de eMag.

Firmele lui Marius Ghenea au vândut online de 25 mil. euro

"În cazul nostru, cifre de vânzări online au fost realizate în 2013 atât prin PC Garage SRL, cât şi prin FIT Distribution SRL, aşa că totalul vânzărilor noastre online este mai mare decât cifra separată a PC Garage", a declarat omul de afaceri.

PC Garage este firma care operează magazinele online IT&C ale grupului, cum sunt pcgarage.ro sau pcfun.ro, în timp ce obiectul principal de activitate al Fit Distribution este distribuţia de echipamente IT&C.

Luând în calcul datele de la Fi­nanţe, PC Garage este pe locul al treilea pe piaţă, cu afaceri de 20,4 mil. euro, după Cel.ro - 24,6 mil. euro şi eMag - 188,1 mil. euro. Adăugând şi vânzările online realizate de Fit Distribution, businessul de retail online al grupului intră în competiţia pentru locul al doilea, afirmă Marius Ghenea.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firmele-lui-marius-ghenea-au-vandut-online-de-25-mil-euro-12985847
12985847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.