Firea reia, de la Madrid, „ofensiva” împotriva lui Dragnea: Nu mai putem continua sub teroarea excluderilor. PSD e condus de un personaj toxic

Postat la 05 noiembrie 2018 46 afişări

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a transmis, luni, în timpul desfăşurării CExN, de la care absentează, şi în care se discută despre posibila excludere a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, că social-democraţii nu mai pot continua „sub teroare” şi că partidul e condus de un personaj „toxic”

Firea reia, de la Madrid, „ofensiva” împotriva lui Dragnea: Nu mai putem continua sub teroarea excluderilor. PSD e condus de un personaj toxic

Nu mai putem continuă aşa, sub teroarea excluderilor şi a dizolvărilor. Frică poate menţine, vremelnic, un status-quo, dar în niciun caz nu este o soluţie pentru progres şi construcţie. În general, a-i exclude pe cei care vor să se ţină de cuvânt faţă de români este un act profund antidemocratic.

În cazul nostru, excluderile nu rezolvă o problemă, aşa cum se iluzionează unii, ci o agravează. Nu este vorba doar de imaginea partidului sau de orgoliul anumitor lideri, ci de şubrezirea propriei guvernări. Cei puşi în discuţie azi pentru excludere s-au numărat printre cei mai activi colegi, printre cei care au adus rezultate excelente pentru partid. Au avut poziţii critice, dar n-au sabotat cu nimic guvernarea, dimpotrivă, au votat toate proiectele şi s-au luptat, uneori eroic, cu adversarii noştri”, a transmis, luni, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
continuare,
psd,
teroare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.