Firea: Rădulescu nu a venit la Comisia Călăraşi, îi trimitem invitaţie şi la domiciliu

Postat la 05 februarie 2014 44 afişări

Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu nu s-a prezentat, miercuri, la Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din Călăraşi deşi i-au fost trimise 2 invitaţii la Cotroceni, a declarat senatorul PSD Gabriela Firea, arătând că îi va fi transmisă acestuia invitaţie şi la domiciliu.

Firea: Rădulescu nu a venit la Comisia Călăraşi, îi trimitem invitaţie şi la domiciliu

 "În acest moment au fost transmise două invitaţii pentru domnul Adrian Rădulescu. Prima a fost înainte de acea perioadă de înzăpezire când domnia sa era consilier prezidenţial şi a fost transmisă această invitaţie la Administraţia Prezidenţială şi a mai fost transmisă ulterior după ce au fost reluate audierile la Comisie după deszăpezire încă o invitaţie. L-a sunat şi domnul preşedinte (al Comisiei Nana - n.r.) Nicolicea pe domnul Rădulescu. Am înţeles că nu a răspuns la telefon", a afirmat Firea.

Ea a spus că membrii Comisiei îi vor transmite lui Adrian Rădulescu o invitaţie şi la domiciliu pentru a se prezenta săptămâna viitoare în faţa Comisiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firea-radulescu-nu-a-venit-la-comisia-calarasi-ii-trimitem-invitatie-si-la-domiciliu-12025500
12025500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.