Firea decontează din banii bucureştenilor testele COVID-19 pentru cei care pleacă în vacanţă

Postat la 17 iulie 2020 277 afişări

Firea decontează din banii bucureştenilor testele COVID-19 pentru cei care pleacă în vacanţă

Primăria Capitalei va oferi un ajutor financiar de 200 de lei bucureştenilor care vor să meargă în Grecia

Banii se acordă celor care pleacă în vacanţă pentru a se testa de COVID-19. Este o completare a programului „Testăm pentru Bucureşti”, care necesită şi mai mulţi bani din bugetul local

Pregătiri pentru vacanţă pe banii tăi. Primăria Capitalei dă din bugetul local câte 200 de lei pentru fiecare bucureştean care vrea o vacanţă fără virus la purtător. Mai ales că ţări precum Grecia nu ne mai primesc fără testul negativ la graniţă.

Proiectul este o completare a programului de testare aprobat luna trecută. Şi cum doritorii s-au înmulţit, au crescut şi costurile. Peste 4 milioane de lei din buzunarul bucureştenilor se duc acum spre destinaţii exotice. Cei care vor beneficia de aceşti bani pot bea câteva cocktail-uri în plus pe o plajă din Grecia. Un test costă aproximativ 350 de lei. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
vacanta,
bucuresteni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.