Firea, atac la Tudose: Nemulţumirile şi supărările se spun în partid, nu la emisiuni televizate

Postat la 12 octombrie 2017 314 afişări

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea l-a criticat, joi, înainte de CExN al PSD, pe premierul Mihai Tudose, care a anunţat la un post TV că vrea să facă o serie de remanieri, precizând că nemulţumirile şi supărările se spun în partid, nu la emisiuni televizate.

Firea, atac la Tudose: Nemulţumirile şi supărările se spun în partid, nu la emisiuni televizate

„Orice coleg care are o nemulţumire sau o supărare cred că trebuie să o afirme întâi în cadrul forurilor de conducere ale partidului şi nu la emisuni televizate. Şi eu am nemulţumiri şi le-am spus de fiecare dată în forurile statutare şi nu m-am dus la emisiuni să spun ce am de afirmat şi ce trebuie să fie reglat şi corectat în interiorul partidului”, a spus Firea.

 

Întrebată dacă remanierea este dreptul premierului, Firea a replicat: „În tot ceea ce ţine de activitatea Parlamentului, Guvernului şi celorlalte structuri administartive, conducătorul respectivei entităţi cu siguranţă are un punct de vedere, dar atunci când este vorba despre funcţii care sunt obţinute cu susţinerea partidului care a câştigat alegerile este foarte importantă opinia partidului, oricât de mult am crede noi că am ajuns în acele posturi doar datorită charismei personale sau a calităţilor pe care le-am dobândit între timp”.

 

Ea a admis că PSD se află într-un „punct critic”. „Suntem într-un punct critic. Cred că nu este corect şi nu este o abordare onestă ca unul dintre colegii noştri să anunţe la televizor ceea ce intenţionează să facă. Vorbesc acum despre nişte principii, nu despre votul meu în Comitetul Executiv. Mi-aş dori din partea noastră, a tuturor, mai multă responsabilitate, o concentrare mult mai adecvată faţă de nevoile românilor şi toate aceste nemulţumiri, posibile frustrări, trebuie sa fie întâi anunţate în forurile de conducere şi nu în spaţiul public pentru că până la urmă nu fac altceva decât să întărească opoziţia, să dea apă la moară criticilor noştri şi să slăbească partidul - ceea ce noi nu ne dorim (...) Cum am putea noi să ne ocupăm de programul de guvernare dacă suntem mai atenţi la sondajele de opinie şi la alte aspecte pe care eu le consider derizorii?”, a mai spus Firea.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
partid,
nemultumiri,
emisiune,
atac,
psd,
anunt,
premier,
critici,
post

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.