Firea ameninţă taximetriştii: ”Primăria are toleranţă zero!”

Postat la 01 februarie 2018 234 afişări

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că Primăria Municipiului Bucureşti are ”toleranţă zero” faţă de abaterile de la lege ale taximetriştilor. Ea a mai spus că măsurile vor fi drastice în cazuri de acest gen.

Firea ameninţă taximetriştii: ”Primăria are toleranţă zero!”

Declaraţia edilului a intervenit după incidentul produs miercuri în zona aeroportului Otopeni, când un taximetrist şi-a ameninţat clienţii cu arma pe care o avea în autoturism.

"Avem toleranţă zero faţă de astfel de fapte şi amintesc atât taximetriştilor, cât şi patronilor firmelor de taxi că sunt direct răspunzători pentru astfel de fapte! Nu este firesc să existe astfel de incidente într-o Capitală europeană, în care serviciile de transport persoane se doresc a fi moderne, sigure şi accesibile. Subliniez încă o dată public faptul că nu vom tolera sub nicio formă abaterile de la lege! Aşa cum am mai spus, toţi trebuie să respecte regulile stabilite în favoarea clienţilor, iar astfel de incidente nu fac altceva decât să confirme faptul că este imperios necesar că normele care reglementează activitatea de taxi în Capitală să fie implementate cât mai rapid, să fie cât mai clare şi să prevadă sancţiuni cât mai drastice pentru astfel de comportamente. Indiferent că este vorba despre Bucureşti sau zonele limitrofe, pentru că taximetriştii fac astfel de curse din localităţile vecine către Bucureşti şi invers, toţi trebuie să se conformeze unor reguli clare, în caz contrar sancţiunile fiind drastice", a afirmat Firea, potrivit Agerpres.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.