Finanţare de 8,5 mil. franci elveţieni pentru studii de fezabilitate la Linia 4 de metrou

Postat la 24 septembrie 2013 49 afişări

Guvernul eleveţian va finanţa cu până la 8,5 milioane franci elveţieni realizarea studiului de prefezabilitate (SPF) şi de fezabilitate (SF) pentru construcţia Liniei 4 de metrou Lac Străuleşti – Gara Progresu, tronsonul Gara de Nord - Gara Progresu.

Finanţare de 8,5 mil. franci elveţieni pentru studii de fezabilitate la Linia 4 de metrou

 Acordurile de proiect şi de implementare aferente acestei investiţii au fost semnate marţi, la sediul Ministerului Dezvoltării.

Proiectul, cu o durată de 30 de luni, are o valoare de 10 milioane franci elveţieni (fără TVA), din care contribuţia elveţiană nerambursabilă este de maximum 85%, respectiv 8,5 milioane franci elveţieni, diferenţa fiind acoperită de partea română.

Investiţia este cuprinsă în programului de cooperare elveţiano - român vizând reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene.

Prezent la eveniment, ministrul Transporturilor Ramona Mănescu a declarat că instituţia pe care o conduce va monitoriza şi va garanta buna desfăşurare a acestui proiect şi speră ca termenele de implementare să fie respectate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/finantare-de-8-5-mil-franci-elvetieni-pentru-studii-de-fezabilitate-la-linia-4-de-metrou-11387892
11387892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.