Finalistă Miss Italia, desfigurată cu acid de fostul iubit. Prima apariţie în public, după atac: „Vreau să vedeţi ce mi-a făcut. Asta nu e iubire”

Autor: Simona TUDORACHE Postat la 03 mai 2017 99 afişări

Finalistă Miss Italia, desfigurată cu acid de fostul iubit. Prima apariţie în public, după atac: „Vreau să vedeţi ce mi-a făcut. Asta nu e iubire”

Gessica Notaro, tânara care a fost desfigurată cu acid de un fost iubit, şi-a făcut curaj şi a ieşit pentru prima dată în public, la o emisiune televizată. Fosta finalistă Miss Italia şi-a ascuns la început faţa cu o eşarfă, dar a renunţat la ea şi a ţinut să transmită un mesaj lumii întregi. 

Vezi aici cum o finalistă Miss Italia a fost desfigurată cu acid de fostul iubit. Prima apariţie în public, după atac: „Vreau să vedeţi ce mi-a făcut. Asta nu e iubire”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iubire,
tanara,
fata,
incepere,
frate,
asteptare,
videoclip
/actualitate/finalista-miss-italia-desfigurata-cu-acid-de-fostul-iubit-prima-aparitie-in-public-dupa-atac-vreau-sa-vedeti-ce-mi-a-facut-asta-nu-e-iubire-16253189
16253189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.