Finală cu nume grele la Cincinnati. Federer şi Djokovic se întâlnesc pentru a 46-a oară în carieră

Autor: Departamentul Sport Postat la 19 august 2018 60 afişări

Roger Federer (37 de ani, locul 2 ATP) şi Novak Djokovic (31 de ani, locul 10 ATP) se vor înfrunta în finala turneului de la Cincinnati. Elveţianul a câştigat competiţia de şapte ori până acum.

Roger Federer a ajuns în finala turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 5.669.360 dolari, după ce belgianul David Goffin, locul 11 ATP, s-a retras din cauza unei accidentări survenite în al doilea set. "David nu s-ar retrage decât dacă ar fi nevoit să o facă. Îl respect foarte mult, dar sunt totodată încântat să ajung din nou în finala de la Cincinnati", a spus elveţianul, după meci.

În finală, Federer îl va întâlni pe Novak Djokovic, locul 10 ATP. "Este unul dintre adversarii cei mai dificili din întreaga mea carieră, fără îndoială. Este un mare campion. Am avut meciuri tari de-a lungul anilor, inclusiv aici, la Cincinnati", a spus Federer, întrebat cum vede finala împotriva sârbului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROGER FEDERER,
NOVAK DJOKOVIC,
finala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.