Final de mandat pentru Cabinetul Grindeanu. Toţi miniştrii PSD şi ALDE şi-au dat DEMISIA. Social-democraţii au votat în UNANIMITATE pentru retragerea sprijinului politic

Postat la 14 iunie 2017 229 afişări

PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Toţi miniştrii Cabinetului Grindeanu au demisionat, iar demisiile au fost depuse la Secretariatul General al Guvernului, urmând ca acestea să fie transmise la Palatul Cotroceni, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Final de mandat pentru Cabinetul Grindeanu. Toţi miniştrii PSD şi ALDE şi-au dat DEMISIA. Social-democraţii au votat în UNANIMITATE pentru retragerea sprijinului politic

Retragerea sprijinului politic a fost votată în unanimitate.

Totodată, membrii CExN au votat în tot unanimitate pentru excluderea din PSD a celor care, posibil, la cererea lui Grindeanu, vor accepta să facă parte din Cabinetul lui.

Numărul total de voturi a fost în ambele cazuri de 68, au declarat surse politice.

Liderii ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Chiţoiu, participă, la ora transmiterii acestei ştiri, la şedinţa Comitetului Executiv al PSD care decide soarta Guvernului Grindeanu.

Anterior, Tăriceanu a anunţat că: ”noi am votat astăzi retragerea sprijinului politic pentru guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu. De asemenea, colegii care sunt membri în Executiv m-au înştiinţat că sunt cu demisiile, scrise deja, la purtător, dar mi le-au înaintat mie în a-mi arăta că sunt solidari cu această decizie a Biroului Politic Central de retragere a sprijinului politic şi, ca atare, nu ştiu ce se va întâmpla la PSD, nu vreau să anticipez, chiar dacă aş putea.

O să aşteptăm şi decizia lor şi, mai departe, trebuie să vedem care este soluţia pentru ieşirea din criza politică care se conturează, în condiţiile în care premierul Grindeanu va trebui să îţi spună poziţia”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.