Filmul "Star Wars: The Last Jedi", marele învingător la gala Empire Awards 2018

Postat la 19 martie 2018 69 afişări

Filmul "Star Wars: The Last Jedi", de Rian Johnson, a fost marele învingător la gala Empire Awards 2018, organizată duminică seară, la Londra, unde această peliculă a câştigat şase trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun lungmetraj, informează contactmusic.com.

Filmul "Star Wars: The Last Jedi", marele învingător la gala Empire Awards 2018

De asemenea, filmul a primit premiile Empire pentru cel mai bun regizor, cea mai bună actriţă (Daisy Ridley), cele mai bune costume şi cele mai bune efecte vizuale.

Totodată, legendarul actor Mark Hamill - interpretul personajului Luke Skywalker - a primit premiul Empire Icon. Artistul în vârstă de 66 de ani, care, recent, a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, le-a dedicat premiul fanilor săi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.