Filmul "Everest" se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Autor: Patricia Marinescu Postat la 29 septembrie 2015 65 afişări

Pelicula "Everest", de Baltasar Kormákur, bazată pe tragedia din 1996, când opt oameni au murit pe cel mai înalt vârf de munte din lume, a obţinut în al doilea weekend de la lansarea pe marile ecrane româneşti încasări de 581.272 de lei şi a fost vizionat de 25.943 de spectatori.

Jason Clarke, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson şi Jake Gyllenhaal fac parte din distribuţia filmului regizat de cineastul islandez şi distribuit în România de Ro Image 2000. Pelicula documentează călătoria terifiantă a două echipe de alpinişti, afectate de una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă cunoscute de omenire. Curajul le-a fost pus la încercare de cele mai dure elemente ale naturii, alpiniştii dând piept cu obstacole imposibil de trecut, iar obsesia de o viaţă se transformă în luptă pentru supravieţuire.

Comedia "Internul/ The Intern", de Nancy Meyers, cu Robert de Niro şi Anne Hathaway în rolurile principale, a debutat pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, încasând 432.504 de lei, după ce a fost vizionat de 22.200 de spectatori.

În "Internul", distribuit în România de Freeman Entertainment, Robert De Niro este Ben Whittacker, un bărbat în vârstă de 70 de ani, care descoperă că pensionarea nu este o decizie atât de minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, Ben candiează pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).

 

Lungmetrajul SF "Labirintul: Încercările focului/ Maze Runner: The Scorch Trials", de Wes Ball, a coborât pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 252.566 de lei, şi a fost vizionat de 12.355 de spectatori.

În "Labirintul: Încercările focului", cel mai recent capitol din saga "Labirintul", distribuit în România de Odeon Cineplex, Thomas (Dylan O’Brien) şi prietenii săi din Luminiş se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa şi puternica organizaţie WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit şi plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistenţă, locuitorii Luminişului se confruntă cu forţele superioare ale organizaţiei şi descoperă planurile şocante pe care aceasta le are cu ei, potrivit cinemagia.ro.

 

"Sicario: Asasinul/ Sicario", regizat de Denis Villeneuve, se află pe locul al patrulea în clasament, după ce a fost vizionat în al doilea weekend de la lansarea pe marile ecrane româneşti de 8.171 de spectatori, încasând 168.207 lei. Filmul, distribuit în România de Freeman Entertainment, este un thriller tulburător despre traficul de droguri, crimele şi teroarea aflate la ordinea zilei la graniţa SUA cu Mexic, cu Benicio del Toro, Josh Brolin şi Emily Blunt în rolurile principale.

Filmul explorează o lume a întrebărilor dure şi a răspunsurilor crude, în timp ce testează forţa şi emoţiile oamenilor puşi în situaţia de a alege între propriile dorinţe şi moralitate, într-un context în care singurul scop este acela de a supravieţui pentru încă o zi.

"Mune: Gardianul lunii/ Mune, le gardien de la lune", de Benoît Philippon şi Alexandre Heboyan, distribuit în România de Freeman Entertainment, a încasat în weekend 148.120 de lei, fiind vizionat de 8.064 de spectatori.

Animaţia spune povestea unui univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari. Glim, o fetiţă din ceară, visează la aventuri şi uită că este făcută din ceară. Se va topi, dacă se apropie prea mult de Soare, şi va îngheţa în aerul rece al nopţii. Astfel, îşi petrece tot timpul studiind astrologia, fizica şi legendele planetei. Însă, când Soarele şi Luna dispar, Glim decide să pornească în cea mai mare aventură alături de doi noi gardieni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BOX OFFICE,
ROMÂNIA,
WEEKEND
/actualitate/filmul-everest-se-mentine-pe-primul-loc-in-box-office-ul-romanesc-de-weekend-video-14769538
14769538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.