Filmele cu cele mai mari încasări la nivel mondial în 2014 - GALERIE FOTO

Postat la 05 ianuarie 2015 1810 afişări

Filmul "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction" este pelicula cu cele mai mari încasări la nivel mondial în 2014, respectiv 1,08 miliarde de dolari obţinuţi din vânzarea de bilete, pe locurile al doilea şi al treilea al topului situându-se "Gardienii Galaxiei" şi "Maleficent".

Filmul SF "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction" a obţinut cele mai mari încasări la nivel mondial graţie, în cea mai mare parte, succesului înregistrat de această producţie în China, potrivit theguardian.co.uk.

Cel de-al patrulea film al francizei "Transformers" a obţinut 1,087 miliarde de dolari din încasări, cu peste 300 de milioane de dolari obţinuţi din vânzarea de bilete în China, unde filmul a devenit, în luna iulie 2014, pelicula cu cele mai mari încasări din istorie, depăşind "Avatar". "Transformers: Exterminarea" a fost filmat în Hong Kong şi a beneficiat şi de prezenţa unor actori chinezi, precum Li Bingbing, ceea ce a dus la o creştere a interesului publicului chinez pentru această producţie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/filmele-cu-cele-mai-mari-incasari-la-nivel-mondial-in-2014-galerie-foto-13748417
13748417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.