Filiala din SUA a Deutsche Bank a picat testul de stres al Federal Reserve

Postat la 30 iunie 2018 87 afişări

Deutsche Bank AG (DBKGn.DE), filiala SUA, nu a trecut testul de stres al băncii centrale a Statelor Unite - Federal Reserve - „din cauza deficienţelor critice şi foarte răspândite în planificarea controalelor de capital al băncii”, relatează Reuters, drept pentru care acţiunile sale au scăzut cu 1%.

Filiala din SUA a Deutsche Bank a picat testul de stres al Federal Reserve

Deutsche Bank trecuse, săptămâna trecută, de prima parte a testului, care a măsurat nivelul capitalului său în situaţia unei recesiuni severe. Testul desfăşurat joi s-a concentrat însă asupra modului în care operaţiunile băncii pentru acest capital, cum ar fi plata dividendelor şi investiţiile, fac faţă scenariului de recesiune al Trezoreriei Americane.

„Îngrijorările includ slăbiciuni semnificative în capacităţile de date ale firmei şi a controalelor care susţin procesul de planificare a capitalului, precum şi a modalităţilor de abordare ale băncii utilizate pentru estimarea veniturilor şi a pierderilor sub stres”, a afirmat un oficial al Sistemul Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii (Fed), într-o declaraţie citată de Reuters.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.