Fiica secretă a lui Putin. Are 31 de ani, iar Kremlinul nu vrea să se ştie de ea

Postat la 29 noiembrie 2017 194 afişări

În vîrstă de 31 de ani, sportivă de aerobic şi om de stiinţă, Katerina Tikhonova este fiica preşedintelui Rusiei, potrivit unuia dintre colegii săi care a confirmat informaţia pentru Reuters. După publicarea materialului, acesta a revenit asupra declaraţiilor, susţinând că nu a înţeles corect întrebarea.

Fiica secretă a lui Putin. Are 31 de ani, iar Kremlinul nu vrea să se ştie de ea

Manfred Mohab a confirmat pentru Reuters, în cadrul unui interviu la un eveniment de dans sportiv, că Tikhonova este fiica cea mică a lui Putin. Când a fost întrebat dacă Tikhonova este fiica preşedintelui rus, el a răspuns: „Da, ştiu, da cu siguranţă. Întrebat pentru a doua oară, el el a dat din cap afirmativ şi a spus „da”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.