Fifor, despre salarii: Nu aşteptăm scăderi, dar dacă vor fi, suntem pregătiţi să intervenim

Postat la 09 februarie 2018 59 afişări

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a precizat, vineri, că ministerul are bani pentru plata salariilor militarilor, iar dacă vor fi scăderi, se va interveni „pentru indentificarea acestora”. De asemenea, ministrul a precizat că eventualele scăderi nu vor fi din cauza legii salarizării.

Fifor, despre salarii: Nu aşteptăm scăderi, dar dacă vor fi, suntem pregătiţi să intervenim

„Bugetul Ministerul Apărării Naţionale, pentru anul 2017 a fost, aşa cum se ştie, de 2% din Produsul Intern Brut. Anul acesta, conform bugetului alocat, menţinem această alocare, ceea ce reprezintă faptul că avem capacitatea de a asigura toate drepturile salariale pentru toţi angajaţii ministerului Apărării şi totodată înseamnă că putem continua programele majore de înzestrare şi măsurile necesare creşterii calităţii vieţii pentru toţi militarii, atât prin politica salarială cât şi prin moderinizarea bazelor de instrucţie”, a declarat, vineri, ministrul Apărării Naţionale.

Mihai Fifor a subliniat faptul că anul trecut, veniturile militarilor personalului civil au crescut, în medie, cu 15 până la 20%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.