Fifor, despre protestul românilor din Diaspora: Este un protest politic; ne dorim să fie paşnic

Postat la 10 august 2018 37 afişări

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naţionale, a declarat, la Arad, că protestul de vineri, al românilor din Diaspora, este unul „politic” şi că pe unii oameni îi deranjează faptul că „se îmbunătăţesc condiţiile de viaţă ale românilor, că au mai mulţi bani în buzunar”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fifor, despre protestul românilor din Diaspora: Este un protest politic; ne dorim să fie paşnic

Ministrul Apărării Naţionale a declarat, vineri, la Arad, întrebat ce părere are despre protestul românilor din Diaspora, organizat în Piaţa Victoriei din Bucureşti, că îşi doreşte să fie unul paşnic.

„Este un protest politic, este, în ultimă instanţă, dreptul cetăţenilor de a protesta. Ne dorim să fie un protest paşnic, ne dorim să fie un protest în limite legale, astfel încât să nu avem de a face cu, eu ştiu, lucruri neplăcute, pe care nimeni nu şi le doreşte”, a afirmat Mihai Fifor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.