Fernando Alonso se retrage din Formula 1

Postat la 14 august 2018 68 afişări

Fernando Alonso (37 de ani) a anunţat că nu va mai concura în Formula 1 în sezonul viitor. De două campion mondial, pilotul echipei McLaren a făcut anunţul prin intermediul unui filmuleţ emoţionant pe care l-a postat pe Twitter.

Fernando Alonso se retrage din Formula 1

"Tu nu mă ştiai şi eu nu eram sigur că vreau să te cunosc. Avem amintiri frumoase, unele chiar de neuitat. Am concurat împreună împotriva unor rivali incredibili. Mi-ai oferit şansa de a concura, iar eu am învăţat foarte multe datorită ţie. Am văzut cum te-ai schimbat. Uneori în bine, alteori în rău. De fiecare dată când mi-am puscasca, am simţit căldura ta, energia care nu poate fi comparată cu nimic altceva. Dar acum sunt gata de noi provocări pe care tu nu mi le poţi oferi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.