Fenomenul ingrozitor care face ravagii in România. Tot mai mulţi tineri in starea ZOMBIE din cauza ţigărilor stropite cu OTRAVĂ

Postat la 23 septembrie 2019 2759 afişări

Fenomenul ingrozitor care face ravagii in România. Tot mai mulţi tineri in starea ZOMBIE din cauza ţigărilor stropite cu OTRAVĂ

Fenomenul Zombie ia amploare în România. Doi tineri au fost filmaţi recent, la intrarea într-o scară de bloc din Constanţa, aplecaţi, inerţi şi albi la faţă. Fumaseră ţigări stropite cu otravă şi din cauza substanţelor toxice au paralizat preţ de câteva minute.

Un bărbat din Constanţa i-a filmat pe cei doi băieţi drogaţi pe care i-a găsit la intrarea în bloc şi care abia se mai puteau ţine pe picioare. Unul dintre ei a răspuns cu greu, că nu se simte rău, dar faptul că nu se putea mişca îl dădea de gol. Conform unor surse, tinerii se drogaseră cu ţigări stropite fie cu otravă de şobolani, fie cu spray de gândaci, scrie Observator.

Bărbatul a sunat la 112, ştiind că tinerii au de-a face cu fenomenul Zombie. Din cauza substanţelor toxice, tinerii care se droghează paralizează şi rămân zeci de minute neclintiţi.

Fenomenul Zombie este din ce în ce mai răspândit în România. Noul drog K2/ZOMBIE, a băgat mai mulţi tineri în spital şi i-a învăţat pe toţi - profesori şi părinţi - să fie mult mai atenţi cu copiii lor.

Potrivit studiilor realizate în ultimii ani în rândul elevilor de liceu şi şcoli profesionale din judeţul Constanţa, peste 8% dintre elevi au consumat cel puţin o dată în viaţă un drog ilicit, dintre care 5% au făcut-o în ultimul an.

”Opt la sută dintre elevii de liceu au consumat cel puţin o dată droguri,” ne-a declarat comisarul şef Marius-Cristian Oprişan, şeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) Constanţa. ”Prin sintagma orice drog se înţelege canabis, Ecstasy, cocaină, amfetamină, LSD sau alte halucinogene, ciuperci halucinogene, heroină, ketamină, etnobotanice, sedative sau tranchilizante. Cel mai consumat este canabisul. La distanţă destul de mare se află apoi consumul de substanţe psihoactive, cele cunoscute drept etnobotanice. Consumul de alte substanţe, gen Ecstasy, este redus faţă de primele.”

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cauza,
fenomen,
ravagii,
romania,
stare,
tigari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.