Fenechiu, despre şeful CFR Călători: "Este smart, aşa". Care a fost prima decizie a noului şef din calea ferată

Autor: Loredana VOICULESCU Postat la 07 februarie 2013 23 afişări

Prima decizie luată de noul şef al CFR Călători. Fenechiu: "Îmi pare rău, lucrurile astea se mai întâmplă"

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, se declară mulţumit de proaspătul director al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, pe care îl consideră "smart" şi despre care susţine că nu îl cunoştea până să îl numească în funcţie. "L-am schimbat pe directorul de la CFR Călători şi acesta care e acum mi se pare smart (inteligent engl n.n.), aşa. Prima oară l-am văzut acum două săptămâni, dar mie mi se pare OK", a declarat miercuri Relu Fenechiu. Solicitat de jurnalişti să explice faptul că a numit în funcţia de director general al CFR Călători o persoană despre care spune că nu o cunoştea dinainte, ministrul Transporturilor a spus că nu avea cum să-i ştie pe toţi directorii din companie.

Toate stirile sunt pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
relu fenechiu,
cfr călători
/actualitate/fenechiu-despre-seful-cfr-calatori-este-smart-asa-care-a-fost-prima-decizie-a-noului-sef-din-calea-ferata-10549403
10549403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.