Femeile petrec 6 luni din viaţă pentru a decide în ce să se îmbrace dimineaţa

Postat la 08 iunie 2016 192 afişări

Femeile petrec 6 luni din viaţă pentru a decide în ce să se îmbrace dimineaţa

Un studiu recent a constatat că femeile petrec în medie 17 minute în fiecare zi încercând să aleagă hainele pe care să le îmbrace.

Femeile se vor recunoaşte în următoarea situaţie: dulapul deschis, multe articole vestimenatre tisite în el, dar decizia ”ce se îmbrac” pare una imposibil de rezolvat.

După ce vor scotoci prin dulap, vor alege,  vor renunţa la câteva haine şi, într-un final, vor decide ce să îmbrace.

Un studiu recent a demonstrat că femeile petrec aproape şase luni din viaţă pentru a decide ce să poarte.

Acest lucru înseamnă că femeile cu vârsta între 18 şi 60 de ani petrec aproape 17 minute pe zi, sau patru zile pe an, analizându-şi propria garderobă.

Grijile pe marginea subiectului ''ce să îmbrac'' stimulează un fenomen cunoscut sub numele de "furia pe dulap". Conform studiului, 62 la sută dintre femei au accese iraţionale de furie.

Nici bărbaţii nu sunt imuni faţă de acest fenomen. Fiecare al treilea bărbat se confruntă cu accese de ”furie pe dulap”, iar unul din cinci a recunoscut că a aruncat hainele prin cameră.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femei,
decizie,
viata,
haine,
studiu,
constatare,
deschidere
/actualitate/femeile-petrec-6-luni-din-viata-pentru-a-decide-in-ce-sa-se-imbrace-dimineata-15447623
15447623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.