A început prin a vinde jocurile video ale copilului pe internet si acum conduce o companie care face 25 de milioane de dolari pe an

Postat la 06 septembrie 2015 3607 afişări

A început prin a vinde jocurile video ale copilului pe internet si acum conduce o companie care face 25 de milioane de dolari pe an

Linda Lightman a devenit un expert în vânzări pe eBay, site de licitaţii, şi şi-a transformat magazinul de bijuterii într-o afacere de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Femeia în vârstă de 53 de ani a început prin a vinde jocurile video ale copilului său în urmă cu 14 ani. Iar când a rămas fără jocuri video, a început să-şi vândă hainele din garderobă. "Majoritatea oamenilor nu cunosc, dar cam fiecare casă are în jur de 52 de obiecte pe care nimeni nu le foloseşte şi care valorează 3.000 de dolari", a spus ea.

"Dar nu trebuie să te limitezi la ce ai în casă. După perioada de început, prietenele mele m-au rugat să le vând hainele şi asa mai departe", a mărturisit Linda Lightman.  Treptat, Lightman s-a mutat de pe platforma eBay pentru a-şi vinde produsele pe propriul site.

În 2006, companiei ei avea 20 de angajaţi şi un spaţiu de birouri de mai mulţi metri pătraţi. Aproape 10 ani mai târziu, compania are un profit de 25 de milioane de dolari pe an.

"Listăm aproape 5.000 de obiecte în fiecare zi, cu un total de aproape 140.000 de obiecte unice. Niciodată nu mi-am imaginat că o să creştem atât de mult. ", a declarat Lightman.

În prezent, Linda Lightman împreună cu soţul său conduc compania care are peste o sută de angajaţi în diverse departamente.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-inceput-prin-a-vinde-jocurile-video-ale-copilului-pe-internet-si-acum-conduce-o-companie-care-face-25-de-milioane-de-dolari-pe-an-14700805
14700805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.