Federaţia Sindicatelor din ANP, plângere penală pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader

Postat la 31 mai 2018 90 afişări

Federaţia Sindicatelor din ANP a depus, miercuri, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o plângere penală împotriva lui Tudorel Toader, acuzându-l pe ministru de abuz în serviciu şi încălcare a dreptului de reprezentare sindicală.

Federaţia Sindicatelor din ANP, plângere penală pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader

"În data de 24 mai 2018, Tudorel Toader a refuzat în mod abuziv participarea reprezentanţilor FSANP la întrevederea ce a avut loc, la sediul Ministerului Justiţiei, pentru dezbaterea unor acte normative de interes, limitând astfel exercitarea atribuţiilor de reprezentare şi a mandatului acestora în vederea apărării şi promovării drepturilor şi intereselor profesionale ale membrilor de sindicat.

Deşi, în perioada mai 2017 - mai 2018, au fost mai multe runde de negocieri şi mai multe întâlniri oficiale între Tudorel Toader şi reprezentanţii FSANP, ministrul şi-a permis, încă o dată, să dezinformeze cu intenţie opinia publică şi mass-media invocând o aşa-zisă lipsă de calitate a organizaţiei sindicale care a cerut insistent demiterea acestuia pentru incompetenta si subminarea sistemului penitenciar", transmite FSANP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.