FC Dinamo, sancţionat cu 56.952 de lei penalitate sportivă pentru incidentele din meciul cu Steaua

Autor: Marius Ţone Postat la 13 mai 2015 32 afişări

Clubul Dinamo a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu 56.952 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporterii proprii la meciul cu Steaua care au dus la întreruperea partidei de către arbitrul Cristian Balaj pentru aproximativ 18 minute.

"În baza art. 82, raportat la art. 83.2.b din RD, cu aplicarea Hotărârii nr18/26.08.2014 a Comitetului de Urgenta al FRF, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate de 56.952 lei", se menţionează în soluţia Comisiei de Disciplină a FRF, publicată, miercuri, pe site-ul oficial al LPF.

Formaţia Steaua a învins, la 3 mai, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I. Partida a început cu aproximativ cinci minute întârziere, din cauza torţelor, petardelor şi fumigenelor aruncate în suprafaţa de joc de fanii dinamovişti de la PCH.

În minutul 17, suporterii dinamovişti de la Peluza Cătălin Hâldan au aruncat bucăţi de scaune şi torţe către Stanciu, care executa un corner.

Startul reprizei secunde a fost de asemenea întârziat aproape un minut, după ce fanii dinamovişti au aruncat o torţă în zona porţii apărate de portarul formaţiei Steaua, Giedrius Arlauskis. După câteva secunde de joc, meciul a fost întrerupt din cauza zecilor de torţe aruncate de fanii dinamovişti în zona porţii lui Arlauskis şi după ce un obiect l-a lovit pe portarul Stelei. În acel moment, centralul Cristian Balaj a trimis cele două echipe la vestiare, iar oficialul dinamovist Ionel Dănciulescu şi căpitanul Marius Niculae au mers să discute cu suporterii. Jocul s-a reluat după aproximativ 18 minute.

După ce Stanciu a înscris golul al doilea, fanii dinamovişti au aruncat din nou cu torţe pe gazon, acestea fiind scoase în afara terenului atât de jucătorii dinamovişti cât şi de arbitri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
COMISIE,
SANCŢIUNI
/actualitate/fc-dinamo-sanctionat-cu-56-952-de-lei-penalitate-sportiva-pentru-incidentele-din-meciul-cu-steaua-14259016
14259016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.