FC Barcelona, INTERZISĂ în Arabia Saudită! Motivul pentru care echipa a fost trecută pe LISTA NEAGRĂ

Postat la 12 iunie 2017 343 afişări

Tensiunile din zona Golfului îi afectează şi pe iubitorii fotbalului. Arabia Saudită a trecut pe lista neagră orice are legătură cu Qatar, după ce despre micuţul stat s-a spus că ar fi finanţat grupările extremiste şi teroriste.

FC Barcelona, INTERZISĂ în Arabia Saudită! Motivul pentru care echipa a fost trecută pe LISTA NEAGRĂ

Arabia Saudită a decis să boicoteze orice firmă din Qatar şi să-i pedepsească pe cei care folosesc aceste branduri. Portrivit DailyMail, tricourile Barcelonei pot aduce sancţiuni drastice celor care le poartă. Orice persoană care va purta un tricou al clubului catalan inscripţionat cu Qatar Airways poate primi o pedeapsă ce pleacă de la o amendă de 135.000 de euro şi poate ajunge până la 15 ani de închisoare.

Qatar Airways a fost sponsorul cu care Barcelona a jucat pe piept în ultimii patru ani. Începând cu sezonul 2017/2018, catalanii vor avea un nou sponsor: Rakuten, cel mai mare retailer online din Japonia.

Barcelona nu este singurul club din Europa afectat din punct de vedere al imaginii de relaţiile tensionate dintre statele din Golf. Şi cei de la PSG se confruntă cu probleme asemănătoare.

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arabia saudita,
lista,
barcelona,
fc barcelona,
fotbal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.