Fashion Days introduce returul gratuit pentru toate produsele comandate

Postat la 10 februarie 2016 233 afişări

Fashion Days introduce returul gratuit pentru toate produsele comandate

Fashion Days introduce din luna februarie returul gratuit pentru toate comenzile realizate de clienţii săi. Astfel, în termen de 30 de zile, dublu faţă de perioada legală, aceştia pot returna unul sau toate produsele achiziţionate, indiferent de valoarea coletului sau de modalitatea de plată (ramburs sau cu cardul), se arată într-un comunicat dat publicităţii.

„Shoppingul online este în egală măsură despre produse, cât şi despre experienţa clienţilor, iar acest lucru este cu atât mai important atunci când vorbim despre fashion, un domeniu unde posibilitatea de a returna repede şi uşor un produs este un factor important în decizia de achiziţie. Credem că, până la finalul acestui an, această facilitate le va oferi clienţilor o mai mare încredere în comerţul online de fashion şi că îi va determina pe cei care cumpărau offline să se orienteze către online. Mai mult, ne aşteptăm la o creştere a valorii coşului de cumpărături până la finalul acestui an, având în vedere că în 2015 acesta a fost cu 5% mai mare în comparaţie cu anul precedent”, spune Răzvan Predică, CEO Fashion Days.

În 2015, rata de retur a produselor comandate de români pe Fashion Days a fost de 19,9%, sub media industriei şi în scădere cu 20% faţă de anul precedent. 

Peste 50% dintre clienţi returnează produsele în primele două săptămâni de la achiziţie, principalul motiv pentru care utilizatorii returnează produsele fiind mărimea acestora. 

Returul produselor va fi asigurat de firma de curierat DPD, partenerul oficial al Fashion Days. Suma aferentă produselor va fi rambursată în termen de maxim 14 zile de la confirmarea returului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fashion-days-introduce-returul-gratuit-pentru-toate-produsele-comandate-15061626
15061626
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.