"Fără număr". ANAF-ul a intrat în forţă în veniturile maneliştilor

Postat la 26 august 2017 1309 afişări

ANAF nu-i iartă pe manelişti. Reporterii Realitatea au aflat în exclusivitate că, în urma verificărilor demarate la începutul acestui an, inspectorii anti-fraudă au descoperit peste un milion de euro nedeclaraţi de artiştii care încasează bani grei de pe urma dedicaţiilor. Specialiştii spun că sumele ar putea fi mult mai mari. Rămâne de văzut şi când vor fi recuperaţi aceşti bani.

"Fără număr". ANAF-ul a intrat în forţă în veniturile maneliştilor

Atraşi de banii fără număr nedeclaraţi, inspectorii ANAF i-au luat la verificări pe manelişti. Printre cei pe care fiscul i-a întrebat de unde provine luxul în care trăiesc este şi Ţancă Uraganul, un tânăr care trăieşte la 30 de ani cum mulţi nici nu visează.

La începutul anului, inspectorii ANAF au venit ca un urgan acasă la Ţancă după ce acesta a postat pe Facebook poze cu noul să bolid de 120 de mii de euro.

"Ai reusit sa platesti ceva?"

"In spetembrie. Cam 10.000 de euro", a spus ŢANCĂ URAGANUL, manelist. "Mai stii pe cineva, coleg de breasla?" "Salam cu 20.000 de euro", a mai spus Ţancă.

Călcat şi el de inspectorii ANAF, potrivit unor surse, Vali Vijelie se arăta înţelegător cu demersurile statului în urmă cu două săptămâni,scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.