Fanii Rapidului plătesc în locul patronului datoria la Fisc, dar vor ca Moraru să plece

Postat la 17 iulie 2016 523 afişări

Fanii Rapidului plătesc în locul patronului datoria la Fisc, dar vor ca Moraru să plece

Ultima încercare de a obţine pe 20 iulie suspendarea sentinţei de faliment este făcută de suporteri. Pe una din paginile de Facebook ale suporterilor giuleşteni s-au publicat conturile ANAF în care se pot vira bani pentru datoria Rapidului (circa 2,2 milioane de euro) către stat, scrie ProSport.

Cătălin Tudor, deţinătorul a 55.518 de acţiuni (1%), unul dintre cei patru suporteri care fac parte din acţionariatul Rapidului şi care e implicat, în acest moment, în efortul de a trage clubul spre o salvare de ultim moment, a menţionat pentru ProSport, că există soluţii şi că aşteaptă de la Valerii Moraru pasul înapoi.

„E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim. Singura soluţie e ca domnul Moraru să renunţe la acţiuni, că oricum n-a făcut nimic. Iar noi, suporterii, să mergem în continuare cu plăţile către ANAF. Noi, suporterii, şi cine o mai veni lângă noi. Domnul Moraru să dea acţiunile suporterilor înapoi. Sau celor care sunt interesaţi să investească.“ a spus Cătălin Tudor.

Puteţi citi continuarea aici

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fanii-rapidului-platesc-in-locul-patronului-datoria-la-fisc-dar-vor-ca-moraru-sa-plece-15530341
15530341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.