FAN Courier introduce plata cu cardul la livrarea coletelor

Postat la 03 iulie 2017 350 afişări

FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa curieratului rapid, introduce plata cu cardul în sistem multi-banking la livrarea coletelor.

FAN Courier introduce plata cu cardul la livrarea coletelor

Astfel, compania oferă clienţilor opţiunea de a achita contravaloarea transportului, folosind un card emis de una dintre băncile active în România, plata electronică a rambursului urmând să fie implementată în perioada imediat următoare.

”Plata cu cardul este rezultatul unui efort colectiv de peste 2 ani şi, totodată, este răspunsul nostru la cererile clienţilor exprimate în ultima perioadă. Suntem convinşi că va fi o soluţie acceptată rapid atât de comercianţii parteneri cât şi de o bună parte a celor câteva zeci de mii de clienţi cu care relaţionăm constant, pe parcursul anului”, a declarat Felix Pătrăşcanu, Managing Partner FAN Courier.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.