Familia Adamescu renunţă la creditul pentru investiţii la Unirea şi la cumpărarea acţiunilor Astra

Postat la 24 iulie 2014 51 afişări

Unirea Shopping Center, companie deţinută de soţii Carmen şi Dan Adamescu, a convocat AGA pentru a revoca mai multe decizii de la începutul lunii iunie privind contractarea unui credit de 40-45 milioane euro pentru investiţii şi cumpărarea de acţiuni Astra de maxim 16 milioane euro.

Familia Adamescu renunţă la creditul pentru investiţii la Unirea şi la cumpărarea acţiunilor Astra

 Unirea Shopping Center este controlată indirect de familia Adamescu, prin The Nova Group Investments România, care deţine un pachet reprezentând 74,16% din acţiunile societăţii. În structura acţionariatului se mai regăseşte SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, în timp ce 15,8% din capital este deţinut de alţi acţionari.

La 5 iunie, acţionarii Unirea Shopping Center au decis contractarea unui credit bancar în valoare de 40-45 milioane de euro (propunerea iniţială a fost de 70 milioane de euro) pentru investiţiile programate în cele două centre comerciale pe care le deţine în Bucureşti şi Braşov

Pentru acest an, conform informaţiilor dintr-un raport al companiei, conducerea avea în vedere crearea de legături de acces între zona comercială şi căile de circulaţie şi transport în comun (metrou, respectiv gară), în cadrul ambelor centre comerciale din Bucureşti şi Braşov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/familia-adamescu-renunta-la-creditul-pentru-investitii-la-unirea-si-la-cumpararea-actiunilor-astra-12969790
12969790
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.