Falimentul Astra Asigurări, decis prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel

Postat la 29 aprilie 2016 43 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât definitiv vineri intratea în faliment a companiei de asigurări Astra, după aproape opt luni de la decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Acest lucru înseamnă că păgubiţii Astra Asigurări vor începe să primească plăţile în contul daunelor suferite.

Falimentul Astra Asigurări, decis prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel

 „Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) a luat act de hotărârea instanţei Curţii de Apel Bucureşti în urma căreia a rămas definitivă intrarea în procedură de faliment a companiei Astra Asigurări. Potrivit legii, sunt întrunite condiţiile pentru ca FGA să poată demara efectuarea plăţilor către creditorii Astra care au dosare aprobate la plată de către Comisia FGA”, a transmis Fondul de Garantare a Asiguraţilor.

Autoritatea de Supraveghere Finan­ciară(ASF) a retras autorizaţia de funcţionare a Astra Asigurări la finalul lunii august a anului trecut şi a cerut deschiderea procedurii de dizolvare şi faliment a asigurtorului controlat de omul de afaceri Dan Adamescu după ce majorarea capitalului cu suma de 425 mil. lei prin atragerea unui investitor strategic a eşuat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/falimentul-astra-asigurari-decis-prin-hotarare-definitiva-de-curtea-de-apel-15277706
15277706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.