Facultatea din România care nu scoate şomeri: "Un proaspăt absolvent poate câştiga şi 6.000 de lei net pe lună"

Postat la 10 iulie 2018 643 afişări

Cea mai importantă predicţie a Forumului Economic de la Davos din 2016 era că până în 2020 peste 30% din aptitudinile necesare se vor schimba. În raportul “The future of jobs” au fost pe larg detaliate aceste aptitudini necesare viitoarei forţe de muncă. Cele mai importante dintre acestea fiind Rezolvarea Problemelor Complexe, Analiza Critică, Creativitatea, Managementul oamenilor, Coordonarea cu alţii, Inteligenţa Emoţională, Luarea Deciziilor, Orientarea către servicii, Negocierea şi Flexibilitatea cognitivă.

Facultatea din România care nu scoate şomeri: "Un proaspăt absolvent poate câştiga şi 6.000 de lei net pe lună"

Deşi liderii ideologici şi politici, mediul de afaceri şi comunităţile internaţionale vorbesc deja de mai mulţi ani despre aptitudinile necesare pentru a reuşi în „a patra revoluţie industrială”, mediul de business local reclamă de multe ori lipsa unor măsuri concrete luate de mediul universitar pentru a adresa aceste probleme şi a pregăti studenţii pentru viitorul lor în piaţa muncii.

În condiţiile în care absolvenţii de clasa a 12-a au susţinut deja examenul de Bacalaureat şi urmează admiterea la facultate, cum se pregăteşte FABIZ (din cadrul ASE Bucureşti), una dintre cele mai căutate facultăţi de business din România, pentru a trimite în piaţa muncii absolvenţi capabili să depăşească provocările viitorului?

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.