Exploziv! Gică Hagi şi-a anunţat plecarea din România într-o nouă conferinţă care va rămâne în istoria fotbalului românesc: "Bye, bye, gata! S-a terminat, aţi reuşit, voi pleca din ţară!"

Postat la 03 februarie 2018 427 afişări

Gică Hagi a făcut un anunţ cât se poate de trist, vineri seară, la finalul meciului Viitorul - Astra Giurgiu 1-1. "Regelle" a ţinut un discurs marcă înregistrată, în care a deplâns situaţia fotbalului românesc, apoi le-a dezvăluit jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă că e gata să plece din România!

Exploziv! Gică Hagi şi-a anunţat plecarea din România într-o nouă conferinţă care va rămâne în istoria fotbalului românesc: "Bye, bye, gata! S-a terminat, aţi reuşit, voi pleca din ţară!"

Campioana a remizat contra fostei campioane într-un meci în care echipa lui Hagi a atacat, a lovit bara şi şi-a creat ocazii, iar antrenorul şi patronul Viitorului a mers foarte departe în speech-ul pe care l-a ţinut la câteva minute după ce a pierdut două puncte importante în lupta pentru play-off. La fel ca în multe dintre discursurile celui mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, tema de discuţie a variat, a plecat de la starea precară a fotbalului românesc şi a ajuns, în cele din urmă, la punctul în care "Regele" şi-a anunţat plecarea dintr-un fotbal falimentar.

Vineri seară, Hagi nu s-a mai ferit de cuvinte, şi-a exprimat opinia sinceră despre motivele care-l fac să se gândească la plecare, apoi a transmis un mesaj trist, dar cât se poate de clar: "Realitatea e cruntă! Cruntă, fraţilor! Cum arată Liga 2, Liga 3, campionatele de juniori... Mergeţi în continuare pe drumul ăsta, eu merg pe drumul meu, dar o să ne vedem peste 15-16 ani şi o să-mi puneţi placa de acum 15-16 ani. Toată lumea se dezvoltă şi noi rămânem pe loc! Cu echipe tăiate, cu puncte reduse. Jucătorii joacă, fac puncte, apoi află că li s-au scăzut 20 de puncte. Vine Petrescu şi vă spune, vin şi eu şi vă spun...Mi-e ruşine că m-am întors acasă.

Astăzi seară vă transmit un mesaj foarte clar: ne vom vedea în timp şi vom vedea ce se alege! Dar pe mine să nu mai contaţi, m-aţi pierdut definitiv! Uitaţi-vă ce vă zic aici. Sunt implicat aici (n. red - la Viitorul), dar m-aţi pierdut ca mare sportiv care a făcut ceva pentru ţara asta. Unii se bucură, să fie sănătoşi. Voi sta şi mă voi uita la voi, să vedem unde duceţi România. Dar s-o duceţi sus, vă rog frumos. Dar nu mă mai chemaţi! Chemaţi-i pe alţii, eu mi-am făcut treaba faţă de fotbalul românesc. Şi cât am jucat, şi după ce m-am lăsat, pentru că am furnizat jucători. Acum cinci ani v-am spus că o să am 11 jucători în echipa naţională. În 2021, 2022, chiar dacă vor unii s-o blocheze, echipa naţională va fi alimentată de mine. Am investit energie, neuroni, am cheltuit orice pentru formare, pentru viitor.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.