EXPLOZII puternice pe aeroportul din Bruxelles: 11 morţi şi 25 de răniţi - FOTO, VIDEO

Postat la 22 martie 2016 216 afişări

Două explozii puternice s-au produs în această dimineată pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat. Mai multe persoane au fost rănite, informează Mediafax

Potrivit primului bilanţ oficial, anunţat de pompieri, sunt 11 morţi şi 25 de răniţi.

Cursa Tarom spre Bruxelles, care a decolat la 07:30 din Bucureşti a fost redirecţionată spre Amsterdam.

Martorii au declarat că au "simţit " undele de şoc provocate de explozii şi cred că deflagraţiile au avut loc la check-inul pentru cursa  American Airlines, la ora locală 8.00 dimineaţa( 9.00- ora României), relatează Daily Mail.

Potrivit unui martor citat de RTBF, mai multe persoane au fost rănite în terminalul de plecări din faţa hotelului Sheraton.Originea exploziilor este necunoscută momentan.

Explozia de la metrou:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/explozii-puternice-pe-aeroportul-din-bruxelles-11-morti-si-25-de-raniti-foto-video-15131753
15131753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.