EXPLOZII puternice la gara din Ankara: Cel puţin 20 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite - VIDEO

Autor: Ioana Bojan Postat la 10 octombrie 2015 270 afişări

Cel puţin 20 de persoane au fost ucise în două explozii produse sâmbătă dimineaţă la gara centrală din Ankara, în timp ce numeroase persoane se adunau pentru a participa la o manifestaţie împotriva conflictului dintre PKK şi statul turc, relatează agenţia Dogan, citată de Hurriyet în ediţia online.

Exploziile s-au produs la ieşirea din gara centrală din capitala turcă, unde se adunau susţinătorii Partidului Democrat al Poporului (HDP).

Cauza exploziilor nu este cunoscută pentru moment, dar agenţia Anadolu a relatat că ar putea fi vorba despre un atentat sinucigaş.

Potrivit corespondentului agenţiei Anadolu, numeroase cadavre şi persoane rănite erau întinse pe jos, în faţa gării de pe strada Hipodrum, unde oamenii începeau să se adune pentru a participa la un miting.

Serviciile de urgenţă au sosit imediat la locul deflagraţiei, care s-a produs la ora locală 10.05 (10.05, ora României).

Numeroase persoane se adunaseră în faţa gării pentru a participa la o manifestaţie în Piaţa Sihhiye, din apropiere. Participanţii la miting, organizat de Confederaţia Sindicatelor din Sectorul Public (KESK) şi mai multe ONG-uri, cereau încetarea conflictului dintre organizaţia teroristă PKK şi statul turc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURCIA,
EXPLOZIE,
MANIFESTAŢIE
/actualitate/explozii-puternice-la-gara-din-ankara-cel-putin-20-de-persoane-au-murit-si-alte-zeci-au-fost-ranite-video-14821332
14821332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.