Experţi NATO aruncă BOMBA. Anunţul care înspăimântă şi România! "NATO nu poate proteja cu succes teritoriile celor mai expuşi membri ai alianţei"

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 29 octombrie 2016 3711 afişări

Alianţa Nord-Atlantică a aprobat în iulie planul de consolidare a prezenţei militare în Europa de Est, prin desfăşurarea a mii de militari în Polonia şi în ţările baltice. O structură multinaţională NATO ar urma să fie staţionată în România. În plus, Alianţa a preluat controlul asupra sistemului antirachetă, care include nave americane dotate cu sisteme antibalistice în largul Spaniei, un radar în Turcia şi elementele de interceptare din România.

Experţi NATO aruncă BOMBA. Anunţul care înspăimântă şi România! "NATO nu poate proteja cu succes teritoriile celor mai expuşi membri ai alianţei"

Rusia a avertizat în mai multe rânduri că este "extrem de preocupată" de instalarea sistemelor antibalistice NATO în România şi Polonia, afirmând că sunt interzise prin Tratatul privind Forţele nucleare intermediare (INF) şi avertizând că va lua măsuri pentru a se apăra.

"NATO nu poate proteja cu succes teritoriile celor mai expuşi membri ai alianţei", a concluzionat un raport efectuat de RAND Corporation.

CITEŞTE INTEGRAL ARTICOLUL AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nato,
rusia,
protectie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.