Experimente pe banii românilor. Ce se întâmplă cu declaraţia 600?

Postat la 04 februarie 2018 112 afişări

Declaraţii contradictorii privind declaraţia 600.

Experimente pe banii românilor. Ce se întâmplă cu declaraţia 600?

Deşi premierul Viorca Dăncilă a anunţat în urmă cu câteva zile că acest formular va fi eliminat, guvernul a decis să meargă mai departe cu declaraţia 600. Amânările şi anunţul ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, au fost doar de ochii lumii pentru că, în realitate, angajaţii Fiscului nu au încetat să ceară oamenilor să completeze mult cotroversatul formular.

După două zile, Guvernul a decis altceva. Cei peste 200.000 de contribuabili bulversaţi de formularul 600 nu scapă de griji.

Una dintre variantele luate în calcul este unificarea declaraţiei 600 cu declaraţia 200. Amânarea depunerii formularului nu a fost luată în calcul de angajaţii Fiscului, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.