Examenul pentru permisul auto, mult mai complicat. Statul pregăteşte o nouă probă pentru viitorii şoferi

Postat la 12 august 2017 166 afişări

Cei care vor să obţină permisul de conducere ar putea fi obligaţi, în curând, să treacă şi de un curs de prim ajutor în trafic.

Examenul pentru permisul auto, mult mai complicat. Statul pregăteşte o nouă probă pentru viitorii şoferi

Cel puţin aşa scrie în propunerea legislativă pentru completarea art.23 din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

"În vederea obţinerii permisului de conducere, candidaţii au obligaţia de a efectua, pe parcursul activităţilor de pregătire teoretică şi practică, şi promova un curs de prim ajutor în trafic".

Iniţiativa îi aparţine deputatului PSD Tudor Ciuhodaru. Potrivit acestuia, s-ar asigura un ajutor medical în primele minute sau chiar secunde după un accident rutier şi tot mai mulţi oameni implicaţi în astfel de incidente ar putea fi salvaţi în momentele critice de după impact.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.