“Examenul” pe care trebuie să-l dai cu maşina o data la 2 ani. Nu te prezinţi, iei amendă şi rămâi fără talon

Postat la 27 octombrie 2016 315 afişări

“Examenul” pe care trebuie să-l dai cu maşina o data la 2 ani. Nu te prezinţi, iei amendă şi rămâi fără talon

Foarte mulţi şoferi uită că o dată la 2 ani trebuie să treacă pe la un service autorizat ITP şi sa facă inspecţia tehnică periodică. Mulţi şoferi uită şi se trezesc opriţi în trafic şi amendaţi cu bani mulţi plus altă suspendare care le dă bătăi de cap.

La inspecţia tehnică periodică trebuie să te prezinţi cu maşina în anumite condiţii, iar service-urile trebuie să verifice neapărat anumite funcţii vitale ale maşinii. Din păcate, internetul e plin de capcane care-I sperie pe oameni – despre cuantumul amenzii, despre cum trebuie să se prezinte cu maşina la inspecţie, dar şi despre ce urmări are nerepsectarea termenelor.

IATĂ AICI TOT CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI ŞI SĂ LUAŢI ÎN CALCUL DESPRE INSPECŢIA TEHNICĂ PERIODICĂ (COSTURI, AMENZI, SUSPENDĂRI, PREGĂTIRE)

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
amenda,
examen,
refuz,
inspectie,
amenzi,
service,
soferi,
uitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.