Evaluare de 4,5 mld. $ pentru un start-up de realitate augmentată

Postat la 08 februarie 2016 111 afişări

Evaluare de 4,5 mld. $ pentru un start-up de realitate augmentată

Magic Leap, un start-up care dezvoltă software pentru realitate augmentată, a fost evaluat la 4,5 miliarde de dolari, după ultima finanţare de aproape 800 de milioane de dolari, de la investitori ca Google şi Qualcomm Ventures, scrie Techcrunch. Finanţarea a fost condusă de gigantul comerţului online Alibaba.

Realitatea augmentată este o tehnologie care introduce elemente 3D în timp real, suprapuse peste imagini din mediul înconjurător.

La finalul anului trecut, repre­zentanţii start-up-ului Magic Leap ar fi spe­rat să atingă o evaluare de 3,7 miliarde de dolari, după o investiţie de 830 de milioane de dolari, însă evaluarea a venit mult mai repede decât se aşteptau aceştia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/evaluare-de-4-5-mld-s-pentru-un-start-up-de-realitate-augmentata-15049294
15049294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.