Europarlamentar PSD - Fac un apel către toţi liderii PSD: Nu distrugeţi partidul!

Autor: Dan Lungu Postat la 22 iulie 2015 56 afişări

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu lansează un apel către colegii săi din Comitetul Executiv al PSD să conştientizeze responsabilitatea pe care o au şi să judece în consecinţă, astfel încât ”să nu distrugă partidul”.

Victor Negrescu, care este şi unul dintre membri Comitetului Executiv al PSD, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că face un apel către colegii săi din partid care participă la reuniunea Comitetului Executiv programat miercuri, să conştientizeze responsabilitatea pe care o au şi să ia decizii în consecinţă, astfel încât să nu afecteze unitatea partidului.

”Acest Comitet Executiv este extrem important pentru viitorul PSD. Eu am crescut în acest partid de la 18 ani, am trecut prin toate etapele, începând de la organizaţia locală şi nu pot fi indiferent la deciziile privind viitorul PSD. Fac un apel către toţi liderii PSD: Nu distrugeţi partidul! Partidul Social Democrat şi-a câştigat cu greu reputaţia şi respectul pe scena politică, iar cei cărora trebuie să le mulţumim pentru acest lucru sunt membrii şi simpatizanţii noştri. PSD este singurul partid de masă din România, cea mai mare formaţiune politică din ţară, singurul capabil să asigure o guvernare stabilă şi performantă. Vreau ca toţi să conştientizeze responsabilitatea pe care o au şi să judece în consecinţă”, a spus Victor Negrescu.

Europarlamentarul a adăugat că această poziţie şi-o va exprima şi în interiorul partidului la Comitetul Executiv şi speră ca social-democraţii să înţeleagă că PSD are nevoie de stabilitate şi unitate.

Negrescu a mai spus că şi partenerii europeni ai PSD şi-au exprimat în ultima perioadă dorinţa de stabilitate şi unitate în PSD, dar şi în ceea ce priveşte guvernarea din România.

”Colegii noştri din Partidul Socialiştilor Europeni îşi doresc un PSD puternic şi stabil. Guvernarea este apreciată de partenerii noştri externi şi este considerată una dintre cele mai performante la nivel european. Sunt convins că toţi partenerii noştri au nevoie de un PSD unit”, a mai spus europarlamentarul PSD.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele CN, Rovana Plumb, îşi vor disputa miercuri şefia interimară a partidului, în cadrul Comitetului Executiv, care ar trebui să tranşeze şi problema congresului, pe fondul tensiunilor generate de retragerea lui Ponta din fruntea PSD.

Pe lângă şefia interimară, social-democraţii, reuniţi în Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii, programat să aibă loc miercuri, la ora 15.00, la sala grupului PSD din Camera Deputaţilor, ar trebui să decidă dacă vor organiza congresul în această toamnă, pentru a tranşa problema astfel încât partidul să fie pregătit pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, sau vor amâna congresul pentru sfârşitul anului 2016 sau chiar începutul 2017.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EUROPARLAMENTAR,
PSD,
/actualitate/europarlamentar-psd-fac-un-apel-catre-toti-liderii-psd-nu-distrugeti-partidul-14623909
14623909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.