Eugen Petrov a preluat compania Domo şi a devenit unic acţionar al retailerului electro-IT

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 octombrie 2014 303 afişări

Eugen Petrov a preluat compania Domo Retail printr-un proces de management buyout prin care a devenit unic acţionar al companiei care deţine Domo. Din 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al acţionarilor şi preşedinte al consiliului de administraţie Domo Retail SA.

Eugen Petrov a preluat compania Domo şi a devenit unic acţionar al retailerului electro-IT

„Obiectivul principal pe care mi-l propun ca acţionar este să conduc Domo către rezultate financiare pozitive”, a declarat Eugen Petrov.

Eugen Petrov este cetăţean austriac, absolvent al studiilor de master în economie, comerţ exterior şi în domeniul bancar al Universităţii Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business). Este fondator şi managing partner în cadrul mai multor companii internaţionale cu birouri şi filiale în ţări membre ale Uniunii Europene şi ţări ale Comunităţii Statelor Independente, din domeniul producţiei şi comerţului cu materii prime, resurse de energie şi combustibili. De asemenea, Eugen Petrov este implicat şi în servicii de consultanţă financiară şi de afaceri. 

Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în electronice, electrocasnice şi IT&C din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine, precum şi platforma de retail online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
domo,
preluare,
retail,
management,
Eugen Petrov
/actualitate/eugen-petrov-a-preluat-compania-domo-si-a-devenit-unic-actionar-al-retailerului-electro-it-13361367
13361367
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.