Este OFICIAL: Unul dintre cei mai mari producători de automobile „apasă pedala de acceleraţie” în România. Anunţul care duce industria auto la alt nivel

Postat la 08 februarie 2019 149 afişări

Subsidiara Daimler în România, Star Assembly, a început oficial producţia cutiei de viteze automate cu dublu ambreiaj cu opt trepte.

Este OFICIAL: Unul dintre cei mai mari producători de automobile „apasă pedala de acceleraţie” în România. Anunţul care duce industria auto la alt nivel

Pentru integrarea acestui nou produs în portofoliul de transmisii, Daimler a construit la Sebeş două noi hale de producţie, cu o suprafaţă de aproximativ 54.000 de metri pătraţi.

“Extinderea producţiei de cutii de viteze la Sebeş subliniază importanţa, flexibilitatea şi performanţa ridicată a centrelor de producţie din România în cadrul reţelei globale powertrain Mercedes-Benz Cars. Unitatea din Sebeş joacă un rol cheie în strategia de furnizare a transmisiilor de ultimă generaţie către fabricile de autoturisme Mercedes-Benz din toată lumea, într-un mod flexibil şi eficient”, spune Frank Deiss, Director Producţie Powertrain Mercedes-Benz Cars.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
oficiali,
anunt,
automobile,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.