Este OFICIAL! Una dintre cele mai cunoscute bănci din România a fost scoasă la VÂNZARE

Postat la 27 februarie 2017 2850 afişări

Este OFICIAL! Una dintre cele mai cunoscute bănci din România a fost scoasă la VÂNZARE

În acest moment patru bănci din Romania sunt la vanzare mai mult sau mai puţin oficial: Bancpost, poziţia 9 în piaţă cu o cotă de 3% după activele din 2015 de 11,3 miliarde lei (2,5 miliarde de euro); Banca Romanească, poziţia 14, cu o cotă de 1,8%; Veneto Banca, poziţia 15 cu o cotă de 1,3%; Marfin Bank, poziţia 22 cu o cotă de 0,6% (asta dacă nu se mai face tranzacţia cu Bank of Beirut).

De asemenea, şi Piraeus, cel mai mare grup din Grecia, trebuie să decidă ce face cu banca din Romania (poziţia 13 din piaţă, cu o cotă de 1,9%), după ce nu a mai vrut să o vandă la finalul lui 2015 fondului de investiţii american J.C. Flowers.

Avem de vanzare o bancă în Romania. Nu sunteţi interesaţi?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banca,
romania,
refuz,
vanzare,
pozitie,
cote,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.