Este OFICIAL: Prima instituţie de stat care recunoaşte că scad salariile la mai bine de jumătate dintre angajaţi după Revoluţia Fiscală

Postat la 17 decembrie 2017 739 afişări

Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că salariile vor scădea pentru jumătate din personalul Consiliului de la 1 ianuarie, odată cu aplicarea legislaţiei în domeniul salarizării şi mutarea contribuţiilor la angajaţi.

Este OFICIAL: Prima instituţie de stat care recunoaşte că scad salariile la mai bine de jumătate dintre angajaţi după Revoluţia Fiscală

„Am rugat Guvernul fie să ne excepteze, aşa cum s-a întâmplat cu ANRE sau ANCOM, fie să beneficiem de creşterea de 15% care se aplică câtorva ministere pentru complexitatea muncii şi să ne permită să acordăm indemnizaţiile de performanţă pentru care avem fonduri proprii, dar sunt blocate prin lege. La ora actuală, salariile inspectorilor sunt similare celor din ministere, precum este Ministerul Finanţelor”, a declarat Bogdan Chiriţoiu, pentru MEDIAFAX.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.